jueves, 16 de octubre de 2008

Concentració contra el decretazo anti renovable

Resulta curiós veure com quan mana l'esquerra la "societat civil" es difumina per passar al repartiment de càrrecs i subvencions. Per sort encara queden associacions amb independència suficient, com Greenpeace, per a defensar les mateixes coses amb qualsevol govern.

El tripartit ha presentat un projecte de llei que no te parangón al mon. Un decret que barra el pas a les energies renovables a Catalunya. Probablement si aquest decret l'hagués presentat CiU tota la progressia catalana hagués estat omplint la Plaça Sant Jaume cridant a favor de les renovables. Ara com a molt et donen suport amb la boca petita pero no volen manifestar-ho públicament.

La unió dels antieòlics i els pronuclears -o dels antieòlicspronuclears- han aconseguit que el paisatge -i els fets identitaris ?¿- sigui el factor primordial per a instal·lar o no una central renovable.

Ahir varem ser pocs, pero varem cridar i varem projectar imatges de fonts renovables a la façana de la Generalitat. Espero que algú escolti. Com a mínim aquells que tinguin una mica de vergonya i que el dia de demà vulguin mirar als seus fills a la cara. Jo vaig coses per aturar el canvi climàtic, i vosaltres?



No hay comentarios: