jueves, 6 de enero de 2011

Reis a la ciutat

Dimarts, només arribar a Barcelona, ens vam trobar la cavalcada dels patges a la vila de Gràcia. Mentre la tieta feia Pilates nosaltres vam arreplegar tres kilos, tres!, de caramels. Qui ho diu que els nens d'avui dia no ens agupim per collir caramels?
Ahir era el dia que arribaven els reis i el teniem ple d'emocions. Al matí vam passejar amb els pares, i en acabat de dinar vam anar a la oficina de la tieta, que ens hi havia convidat a una festa. Vam pujar-hi perquè a l'últim moment havia perdut les pegatines que ens haviem de posar a la samarreta per a que ens deixessin entrar. Cinc minuts de nervis i quan ja ens volia posar els noms a uns post-its, les va trobar, i avall, cap a la festa, que ja feiem tard!
Hi havia molts nens i nenes, tres castells inflables i unes noies que pintaven la cara.
Llavors la tieta va anar cap a uns finestrals i va començar a cridar "que ja arriben, que ja arriben!" i ens va dir que hi anèssim corrent. Els Reis arribaven en vaixell!!! Els vam veure com ens saludaven! Quins nervis!!!
Vam seguir jugant, però de seguida ens van fer seure al terra per fer un passadís: els Reis ens venien a veure a nosaltres!!! Van entrar desordenats, Baltasar al capdavant, seguit de Melcior i l'últim Gaspar, i ens van saludar i ens van tocar la mà!!! Llavors ens van fer posar en tres files i ens van donar un regalet a cadascú! Els Reis!!!
Desprès que ja havien marxat vam berenar una mica, xocolata amb melindros, per agafar forces, que haviem d'anar a la cavalcada. Abans, però, ens van pintar la cara: Quirc de sangardall i Queralt de Hello (a.k.a. Kitty).
Vam anar passejant vora el mar, estava ple de barques! I llavors vam veure les llums, la cavalcada estava a punt de passar! El papa i la tieta ens aguantaven drets sobre una barana, per a que hi poguéssim veure bé. Van passar moltes carrosses, cadascuna més maca que l'altra, amb fades de colors, pallassos, un elefant, camells, els tres Reis que ens saludaven.
Nosaltrse estavem molt contents, però els pares i la tieta feien la mateixa cara de felicitat tonta que la nostra. Quantes emocions en un dia!
Desprès, com que estàvem cansants, el pare i la tieta ens van portar al coll fins al metro, calia tornar a casa per sopar i anar a dormir d'hora!
Aquest matí a les vuit ja ens hem llevat. Els Reis havien passat! S'han menjat tot el caminet de caramels que els vam deixar, sort que no han vist la bossa! Ens han portat un regalet molt bonic a cadascú i alguns per compartir.
La tieta ha anat a comprar un tortell de nata per esmorzar. Només encetar-lo ja li ha sortit la fava, normal! El rei no l'hem trobat, perquè no ens l'hem menjat tot, però la tieta ens ha donat la corona.
I a mig matí hem marxat cap a casa, a veure si els Reis han passat també al Pont i a Llesp!

2 comentarios:

Gwen Stacy dijo...

La tieta està esgotada :-)

Anna Blume dijo...

Ja us deixa escriure al blog la tieta?:-P...Els Reis van passar per Pont i Llesp en tractor:-)