domingo, 6 de noviembre de 2011

Cursa de la dona, l'èpica

Llevar-se a tres quarts de vuit, quan fa mitja hora que et va sonant el despertador, i has quedat a les nou a plaça Espanya per fer la cursa de la dona, però plou a bots i barrals, i ho sents des del llit, tan calentet... té molt mèrit!
Més desprès de l'experiència de l'any passat, massa diumengera pel meu gust, vaig tornar-m'hi a inscriure perquè han canviat el recorregut, Gran Via i la dreta de l'Eixample, amb sortida i arribada a l'avinguda Maria Cristina, i 6 km enlloc de 5.

Arribar allà i que l'aigua no només no deixi de caure, sino que cada cop ho fa amb més ganes, i tot i així dir va, ja que som aquí, fem-la, ni que sigui caminant i amb el paraigua obert. Però quan s'ha anat acostant el moment de la sortida, que em sembla que ha estat amb retard, recoi, per tal que pogués parlar l'alcalde , m'han entrat els nervis i les ganes de córrer. He convençut a la maca ("va, correm una mica, al trote") i som-hi, a avançar caminadores que s'han colocat al punt de sortida de "menys de 30 minuts" (quina part de les 4 paraules no han entés?).
En menys d'un minut anava molla fins les calces, com sospitava, la meua jaqueta paravent no és impermeable... Però mentre corres no en fa de fred. És una altra història, això de córrer amb la pluja que no ha parat en tota l'estona.
I no sé quántes dones haurem pres la sortida finalment, erem 12.000 inscrites però segur que moltes s'han quedat a casa, tot i així, erem un bon sarpat. Joves, no tan joves, jubilades i homes amb perruca, moltes hem estat les que no ens hem atemorit per una mica (un molt) d'aigua i fred. M'agradaria saber quántes tindrem una galipàndria de cal deu demà, jo la meua la veig venir, però ha valgut la pena, estic tan orgullosa de mi mateixa!

L'inquilino, un cop més, no ens ha fallat, i ens ha animat des de la barrera.

No puc deixar de fer una crítica constructiva a l'organització i l'Ajuntament: no pots posar a córrer 12.000 dones i no tallar la Gran Via, ni la Ronda Sant Antoni, o deixar un parell de carrils de baixada a Balmes.

Ara espero amb impaciència els resultats, perquè quan he entrat a meta el cronòmetre marcava 36 minuts i escaig, que no em quadra amb el setlist de 40 minuts que portava. Era el meu objectiu, no fer més de 40 minuts, molt poc exigent, ho sé, però estic entrenant molt poc!!! I tinc una mica d'anèmia! Si he fet 36 estaré tan contenta.... i sino, també!

Que la Jean Bouin l'endemà del Primavera Club ens agafi confessats...

12 comentarios:

Anna Blume dijo...

Valentes!* les imatges a tv3 m'han emocionat, no us hi he vist però com si us hi hagués vist, totes eren vosaltres;-) Felicitats!Busco el video i el penjo:-)

maca competidora dijo...

Aysss que bien me lo he pasado¡¡ momente AC/DC inolvidable gritar y bailar debajo del agua con las miles de mujeres...que en su interior deseaban que se anulara el evento...pero...YO REPITO¡¡

Y el mejor momento que me ha llenado de ilusión es ver 2 veces a Inquilino, una primera que casi no le vemos ya me ha emocionado...pero esa segunda vez cuando nos ha hecho una fotito me ha llegado al corazón¡¡

Tmb estoy muy orgullosa de mi misma sin entrenar creo que ha sido unos 37 min...el achuchón de flato me ha debilitado en la cuesta¡¡
:)

Gwen Stacy dijo...

Jo no he vist imatges!!! Ho buscaré!
Ja tens raó, maca, que totes desitjavem que s'anulés! jaja
I que s'agraeixen els ànims d'una cara amiga, i que estic convençuda que a poc que entrenis una mica més, hauré creat un altre monstre que em superarà a totes les curses!!!

Cristina dijo...

SOM LES MILLORS!!!
Amb pluja, amb fred, ero ho hem fet molt bé totes, jo estic molt contenta es la 1ª que faig i m'agradat molt.A on es veuen els resultats? maca, a mi també m'ha donat el flato.PERO YO TAMBIEN REPITO.

Gwen Stacy dijo...

Los resultados estarán en la web de la carrera, aunque de momento no los han colgado. http://www.carreradelamujer.com/secciones/informacion/barcelona/8/

Y mañana, galería de fotos en el Mundo Deportivo. http://www.mundodeportivo.com/fotos/index.html

El Barón Rampante dijo...

¿12000 mujeres con la camiseta mojada? El Inquilino no es un caballero, es un pervertido.

el inquilino comunista dijo...

El Barón me ha decubierto. Yo fui con la espernaza de ver un concurso de Miss camiseta mojada gracias a la lluvia, pero no, todas llevaban impermeable (o paraguas).

noelavado dijo...

Que pena no veros!! vimos la salida desde plaza universidad y la llegada desde plaza españa pero no hubo manera... y mira que me hubiera gustado veros con la camiseta mojada como dije el baron!!!

Gwen Stacy dijo...

Salimos también desde plaza España, a Universidad solo le dábamos la vuelta :-)

Marquesa de Rondó dijo...

¡Felicidades valientes!

Y a la Jean Bouin a por todas y sin chubasquero :-)

El Barón Rampante dijo...

Y sin camisetas!!!!

Walkiria Desbocada dijo...

Sois unas campeonas!!!!!