domingo, 18 de septiembre de 2011

Cursa de la Mercè



Doncs qui m'ho havia de dir fa uns anys, però ja trobava a faltar les curses dels diumenges! L'última va ser la dels Bombers, i d'axò fa cinc mesos!


Un equip amb moltes baixes s'ha trobat a la torre veneciana de l'esquerra entre dos i tres quarts de nou: la maca, que ha hagut de superar el boicot de renfe, arribant, en tram i metro, una mica tard, res irremediable, i amb uns quants "enganxats" (que si no és per ella, encara serien a l'estació de tren de Sant Feliu), el princep dels vents i servidora.


Mentre esperàvem, jo he saludat l'amic que em vaig trobar l'any passat i em va dir "ets l'última persona que esperava trobar en una cursa".


He rellegit l'entrada que vaig fer l'any passat de la que va ser la meua primera cursa. Ja ho vaig dir al final "esto no se para".

Un any i sis curses de 10 km més tard, la sensació ha estat gairebé calcada a l'any passat.

La poca preparació, el fet que, per molt que les previsions que no s'han complert donaven pluja, enguany encara fa calor, més que l'any passat, i 37.5º de temperatura corporal des de fa uns dies (ahir al vespre, fins a 37.8º) van fer que el meu objectiu fos no passar de l'hora deu.


Prova superada, amb 1h 7' 39", que és pitjor temps que l'any passat, però mira, així a la resta de curses puc millorar!



La xafogor ha estat forta, i he vist gent caiguda a les voreres, i fins i tot una ambulància ha passat entre nosaltres a Sepúlveda, imagino que anava a atendre un corredor/a, si no de què passar per allà enmig. Al km 4 m'he endut una gran decepció, perquè comptava que ja seria el 5! Però desprès, fins al 7, he anat prou bé, i no sé com ho he fet però m'he perdut la resta de marques kilomètriques. Em guiava per la llista de música. Si quan sonés "Wolf like me" no era al km 5, malament (hi era!), i quan ha sonat "Lit up" entre el km 7 i el 8 pensava que passaria de l'hora i deu, perquè comptava que quedaven 3 cançons; havia oblidat "Let's get out of here". Total que he entrat a meta amb els redobles del començament d'"Abel". I he sabut que havia acabat en menys d'una hora i deu minuts.


Ara, a la Jean Bouin, jo m'apunto, per molt que coincideixi amb el Primavera Club.

15 comentarios:

La maca runnergirl dijo...

Eiiii!!! Jo anirè primer a la de la Dona.... 6km el 6 de novembre ... I a la Jean tmb!!!

margarita la saxofonista dijo...

Llegin-te m'entren ganes d'intentar-ho a mi també.

Gwen Stacy dijo...

Margarita, apunta't a la de la dona! Només són 6 km i els dinerets de la inscripció són per una bona causa! I si no pots córrer, caminant, donen temps de sobres.

Gwen Stacy dijo...

Per cert, m'he oblidat de dir que mentre escalfàvem hem vist mooooolts nois guapos!! i interessants!

la maca runnergirl dijo...

Siiiiiii te raó la Gwen, mucho culo bien puesto¡¡ :)...Animat Margaritaa¡¡

Gwen Stacy dijo...

Home, a la cursa de la dona, culo bien puesto, segur que sí, però que ens interessi.... ;-)

margarita la saxofonista dijo...

Només corren dones a la cursa de la dona?

La maca dijo...

Vull dir a la cursa de la Mercè... La de la dona es pot fer caminant!!! ;)

Gwen Stacy dijo...

Sí, a la cursa de la dona només corren dones... fatal, però és així.
Però és un bon tast, si t'agrada t'apuntes a una de "seriosa" :-)
Amb nois! :-P

Anónimo dijo...

Felicitats runners!
Els 6km em veig capaç de fer-los caminant en 1h30 o menys! Això sí, em sembla molt malament que només puguin còrrer dones, si fos a l'inrevès, només homes, "la que se liaría"...

Gwen Stacy dijo...

Anònimo, qui ets?
Estem d'acord, si fos només per homes, "se liaría". D'altra banda, les curses "normals" gairebé són d'homes, són/sou majoria "esclafant".
Per últim, aquí som corredors/corredores. No és res personal, bé sí, personal meu!, tinc una croada contra l'us d'anglicismes innecessaris. Dit això, s'accepten les felicitacions! :-)

Jgili dijo...

Jo penjo les sabatilles crec q definitivament. Amb totes les lesions que he patit el running no es el meu esport. M'ho vaig passar molt be.

cafeïna dijo...

Jaja! Era jo, anava a posar "Felicitats 'runnergirls'" seguint el sobrenom de la maca de SF, però he recordat que el príncipe de los vientos també havia corregut i he tret el 'girl', jeje!
Per cert, avui he estrenat les bambes de còrrer que vaig comprar fa gairebé un any i...fatal, no corria des de 3r de BUP i només he aconseguit còrrer de Colom a Correus, arrosegant els peus...
Si faig la cursa de la dona, haurà de ser caminant...

Gwen Stacy dijo...

A qui torni a dir "running" parlant en castellà o català li retiro la paraula!!! :-P

Cafeina, s'ha de començar poc a poc, jo primer no podia córrer més de 10 minuts seguits! I la cursa de la dona es pot fer caminant, pensa que hi ha dones de tota edat i condició!

Jgili, t'has llegit el llibre que et vaig regalar?

la maca macarra dijo...

running, running,running, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, runningrunning, running.....GIIIIRRRLLLLLLL....

Cafeína, poco a poco y la de la dona mentalizate que la harás andando, no vayas a lesionarte....yo en la de la Mercè ande muchos kms...y orgullosa de no lesionarme y poder acabar...

running, runningrunning, running...