viernes, 29 de julio de 2011

Reptes complits superant expectatives





Mai hauria pensat que podria quedar la 175 en una competició amb més de 2800 corredores. Ni a la posició 72 de la meua categoria, vetaranes FA, de 1010. Don Paco tampoc. No em poden canviar la nota de gimnasia d'EGB, no? Llàstima...


Clar que hi ha truc: la constància puntua, i si corres 5 curses (en realitat, 6, però la primera no tenia xip groc, no me la van comptar) de les 7 de que consta, encara que facis uns temps de "dominguera", és com si guanyessis el maillot verd de la regularitat.


He llegit al facebook de la Challenge BCN10K (mania tenim de posar noms anglesos a tot, redeu!)que els "primers 250 participants" tenen premi. No sé si ens junten homes i dones per fer aquest compte, però ja seria la bomba que em donèssin alguna cosa!!! Ja he preguntat, us mantindré informats!


Fa dies que em vaig inscriure a la Cursa de la Mercè, el repte de curses de 10 km temporada 2011-2012 està en marxa, i l'objectiu, és clar: mantenir o superar aquestes posicions, faltaria!


I ara ja us podeu fotre del que vulgueu, el running (entés com tota la tonteria que hi ha al voltant del que només és córrer), les curses, pagar per les curses, córrer a ramats, que sigui una droga, que sigui una moda (afirmatiu a les dos últimes), m'és ben igual. Jo corrent, pel mig de la Gran Via o a la cinta del meu gimnàs veient com fan aqua-gim, sóc feliç, i si a sobre, guanyo, més.

5 comentarios:

el inquilino comunista dijo...

L´enhorabona!!!!!!jo amb sort podré còrrer la cursa dels nassos...i ho dubto molt.

Anónimo dijo...

Felicitats!!

J dijo...

jo he quedat el 714 de 30.000 si no recordo malament. Ha estat la primera temporada sencera de running i m'agradat molt. Tant de bo pugui tornar si la maleïda lessió m'ho permet. Anims per la nova temporada

Gwen Stacy dijo...

No hi ha tants corredors amb xip, però recordes malament per a millor: amb 297.27 punts has quedat el 660 de 14000 i escaig, i en la teua categoria, el 272 de 5789.

Anna Blume dijo...

Que no si tallego, que no si tallegoooooo!!!;-P*