domingo, 15 de abril de 2012

Cursa El Corte Inglés 2012

El titular d'aquesta cursa: hem creat un mostre. M'ha ajudat l'Alberto, que la va fa córrer  4 km fa dos caps de setmana. I jo la vaig convèncer que s'apuntés a la cursa del Corte Inglés, provar aprofitant que és gratis.

L'Anna s'ha colat als calaixos dels que tenim xip, total, molts d'altres obrien tanques i s'hi colaven també, per córrer juntes.
I hem anat fent, xino-xano les dos, jo notant els més d'onze km que vaig fer ahir (més de nou, corrent), que sí, que ja ho sé que no es corre tant abans d'una cursa, però era això o presentar-me a la sortida amb zero km en les últimes dos setmanes.
L'Anna deia abans de sortir que potser se'n tornava a casa a plaça Espanya, però anava millor que jo, així que li he dit que pugés a Montjuïc, entrar a l'Estadi és xulo! Dit i fet, pujant poc a poc i bona lletra per la costera de Marquès de Comillas, sense caminar! i les d'accés i sortida de l'Estadi, igual! Desprès hem sabut que totes dos pensàvem a aturar-nos i caminar, però no ho hem dit i l'una per l'altra hem continuat.
El bon troç que hi ha desprès cara avall l'hem superat sense problemes, i l'Anna ni s'ho creia quan hem arribat al km 7. Per cert, ja no en tinc dubtes, jo tinc la descàrrega d'endorfines entre els km 7 i 8. O l'arritmia, ja ho vaig dir l'any passat.
Desprès l'Eixample planer, però arribar a Universitat per Ronda Sant Antoni passa factura, són pocs metres de pujadeta suau, però jo ja anava al límit, així que quan he passat el control del xip, al km 10, m'he rendit, ja en tenia ben bé prou. I l'Anna s'ha llençat a acabar la cursa corrent! La veig l'any que ve sortint del calaix verd mínim!
Jo he fet el pitjor temps en una cursa "ever", 1:13:55 al km10, però si penso que en dos dies he corregut la distància d'una mitja marató o més, jo contenta. Qui no s'aconforma, perquè no vol.

Altra cosa és que córrer més ràpid hauria suposat donar empentes a tort i dret.
A tots els que us incorporeu a la cursa per on i quan us rota, que m'han dit que els nens d'un esplai "Dios te ama"(una colla amb les monitores) s'han incorporat a plaça Espanya just quan han passat els professionals!!! als que entreu a Aragó o fins i tot a l'avinguda Maria Cristina, amb el carret, la sogra i el gos i us poseu a caminar un al costat de l'altre, us ho dic ben fort: ANEU A CAGAR!!! Si voleu entrar on us ve de gust, molt bé! però espereu que hagi passat un bon grapat de gent, redéu!!!

I la setmana que ve, Bombers!

4 comentarios:

Rayuelo dijo...

Jo he fet el mateix temps que quan es suposava que estava en forma i a més a més l'nay passat tb em vaig aturar desprès del 10. Així que molt content. He tingut la pajara a partir del 9 pero he acabat dignament.

Al final serà més important baixar una mica de pes i enfortir abdominals que entrenar molt

margarita la saxofonista dijo...

Carai amb l'Anna! i el teu temps segur que està molt bé Gwen per no haver-te entrenat.

Gwen Stacy dijo...

Per no haver entrenat no, per haver entrenat massa el dia abans!!! :-)

Walkiria Desbocada dijo...

Gwen estás que te sales!! para la media maratón te queda na!!!