domingo, 22 de enero de 2012

Cursa de Sant Antoni

Haver fet 85 km en 5 dies d’excursions amb desnivells acumulats més de 5000 metres amunt i 3000 avall, amb una motxil·la de 8 kg a l’esquena, no és garantía de res. Ja m’ho pensava, que per molt forts que tingui els bessons i els quàdriceps, i per molt que a La Palma aguantés tirades de 8 hores, córrer és córrer, i si no ho has fet des de la cursa dels nassos, es nota.

No treuré el llibre de les excuses, per a què. Les coses són així: si no entrenes no et queixis si al kilòmetre 3 ja vols abandonar. I t’ho penses seriosament fins al 5, però allà et donen l’aigüeta i dius va, tiro una mica més. I passes el 6, amb control de temps jo crec que per enxampar els que fan drecera, i veus que el que et toca llavors és Paral·lel, mmm què bé, i llavors et dius que faràs el que podràs i si no tires, doncs retirada amunt per Rocafort i llestos. Però no, ja no ve de tres kilòmetres, a un trot ben lent, però que et deixa continuar, i ui, un altre cop Sepúlveda, només dos illes de cases però just el troç més costerut, gràcies organitzadors per aquests moments de plaer intens… I va, Gran Via és planet, km 8 i avall per Muntaner, i un parell de giragonses més i emboques Floridablanca i això ja està, però recoi que lluny es veuen els numerets roigs del cronòmetre. I encara ets capaç de treure forces no saps d’on per redreçar l’esquena, impulsar-te amb els braços i fer els últims 300 metres corrent com una gasela enlloc d’una mandonguilla, que hi ha molta gent mirant. Però el crono no enganya, 1h 7’ és molt mal temps a la cursa on vas fer el millor l’any passat.

Tot i així, tot i el patiment, el plaer d’acabar, de no haver-me rendit, és insuperable. Primera cursa de l’any, la resta només poden anar millor, no?

M’encanten els diumenges amb cursa.

2 comentarios:

el inquilino comunista dijo...

Tot un exemple, si hay que ir, se va, pero hasta el final!!!
Jo vull ser com tu (sobretot per tornar a còrrer)!!!!
Quina és la propera cursa? deixaré lliure l´agenda per ser-hi, no com avui. Sorry!!!

margarita la saxofonista dijo...

Gwen haver fet la cursa després del tute de la Palma té molt de mèrit! ho has fet molt bé!!!