jueves, 6 de mayo de 2010

Mura, un poble de cine

Fa anys que Pau i altra gent que es dedica al cinema fan cursos a nens a algunes escoles de Catalunya. El documental (docuficció suposo) és sobre l'experiència en un d'aquests pobles, que a més ha estat escenari de moltes filmacions.
Divendres a la nit pot ser un mal dia, però si teniu interés el repetiran en altres ocasions i canals de TV3, i probablement també es podrà veure a la carta.
Copio la sinopsi:
Mura, un petit poble ubicat en una vall a uns 50 km de Barcelona, resisteix el pas del temps i conserva la màgia que li donen les muntanyes, les seves parets medievals i la seva petita riera. Tots aquests aspectes fan de Mura un valiosísim plató cinematogràfic i, en els darrers anys, moltes productores han decidit rodar als seus carrers.

El Marc i la Sara, dos adolescents enamorats del cinema, a partir d'un treball de recerca de l'institut, decideixen investigar sobre Mura i la relació dels seus habitants amb el món del cinema. Rodatges professionals, cineastes amateurs, animacions, projeccionistes de carrer, se'ns van descobrint a través de la mirada encuriosida d'ambdós nois.

3 comentarios:

E. dijo...

Què maco¡¡

:)

Anna Blume dijo...

Gràcies:-)

Walkiria Desbocada dijo...

Ya tengo plan para mañana por la noche :) gracias Gwen!! :)