domingo, 12 de mayo de 2013

Cursa Tossa 10k / Mitja Marató

L'any passat vaig fer vuit entrenaments entre la cursa dels bombers i la de Tossa, que han tornat a coincidit en dates. Enguany n'haig fet un.  
Però bé, a bombers aquest any havia arribat més entrenada i em va anar bé, i ja ho teniem tot i passar dissabte i diumenge fora i oblidar la meua "pesadilla en la cocina" particular era un bon pla. 
Com que a cabarruda no em guanya ningú, ni la falta d'entrenament ni el refredat que arrossego des de dijous m'han servit d'excusa, i a córrer s'ha dit. 
Seguint una estona la llebre de 2h pels de la mitja, i sense referències de distància al meu artilugi, només he pogut comprovar quant de temps portava en passar pel km 5: coi, 30 minuts! Però on vas??? Perquè la pujada infernal és del 7 al 8, però déu n'hi do les pujadetes que hi ha des del primer moment i jo portava des del km 4 esperant la famosa pujada per poder caminar... 
La llebre de 60' pels de 10k m'ha avançat por abans d'entrar al poble (ha hagut de sortir mooooolt darrera meu) i l'haig tingut a la vista fins el km 7, on comença la tortura i on m'he posat a caminar sense dubtes, a la primera de canvi. Camino molt ràpid, no us penseu, he tingut tres persones a la mateixa distància durant tota la pujada, i ells trotaven. 
Un cop arribes on els de la Mitja (Alberto!!) continuen pujant i baixant sense poder disfrutar de les vistes que diuen que hi ha de cales, els dels 10k encarem una baixada fantàstica. Arribes al poble i ja ho tens.
Finalment no ha estat un desastre absolut! Que em doblessin els dels 10k entra dins els plans (que un d'ells quasi em faci menjar una cantonada, no) però donades les circumstàncies havia considerat factible que em doblessin els primers que arriben de la mitja (poca broma, el que ha guanyat ho ha fet en hora disset!). 
Així que el meu 01:03:54, només 46" més que l'any passat, que estava més en forma, doncs... ja no entenc res! si us haig de dir la veritat, però feliç! 
El que també està molt content, i ja ho pot estar, és Alberto, que ha acabat la mitja "rompepiernas" en 01:40:57, el 97é! 


2 comentarios:

Alberto :.....:....: dijo...

Buen tiempo Andrea .... sólo lo saben quienes hayan tenido que subir las rampas del km 7 :....:...... Eso si, las vistas a partir del 8 son expectaculares :...:.....:.

decaf dijo...

Molt bé!! Enhorabona a tots!